—– Persbericht—–
FUTURE TALKS 2019: THE POWER OF WATER EN 100 JAAR WILHELMINAKANAAL

Ondernemerskamer JCI Oosterhout organiseert opnieuw Future Talks. In samenwerking met Rabobank Amerstreek en de Gemeente Oosterhout vindt op 13 november 2019 in theater de Bussel te Oosterhout de tweede editie van dit netwerkevent plaats. Thema die avond: The Power of Water. Diverse gastsprekers nemen u mee op reis over het Wilhelminakanaal, de toekomst in.

Junior Chamber International, JCI, een wereldwijd netwerk voor jonge ondernemende mensen, die actief bijdragen aan de maatschappij. Future Talks 2019 behandelt The Power of Water in relatie tot duurzaamheid, innovatie, sport, onderwijs en mobiliteit; met extra aandacht voor het 100-jarig bestaan van het Wilhelminakanaal. Een initiatief van JCI Oosterhout in samenwerking met de Gemeente Oosterhout en Rabobank Amerstreek. “Samen met deze twee partijen zijn we op zoek gegaan naar verbinding, gezamenlijk hopen we een kwalitatief goed en jaarlijks terugkerend netwerkevent neer te zetten. Onze commissie bestaat uit vijf mensen en de laatste weken zijn we er dag en nacht mee bezig. De opbrengst van het evenement gaat overigens naar het goede doel”, aldus Frieke Severs, voorzitster FT 2019.   

Tijdens deze avond geven diverse gastsprekers antwoord op de vraag: Hoe ziet de toekomst van ondernemen eruit? Zoals de gemeente Oosterhout met de verbinding van de drie O’s. Onderwijs, Overheid en Ondernemers. Boris van der Ham, voorzitter Vereniging Afvalbedrijven met als gezamenlijk doel: de circulaire economie. En verder o.a. Merijn Everaarts, founder van Dopper; Sander Duivestijn, trendwatcher; Paul Smits van H2Point en de Antea Group.

Ook spreekt nationale trots, Pieter van den Hoogenband, Chef de Mission van de Nederlandse ploeg voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. In deze functie deelt hij de kernwaarden van FT2019: het verbinden van mensen en smeden van een hecht team.

Lars Sørenson, onder meer bekend als BNR-radiopresentator, leidt de gehele avond in goede banen.

Ondernemersevent JCI Oosterhout Future Talks 2019. Locatie: Theater de Bussel in Oosterhout. Woensdagavond 13 november 2019, ontvangst 18:45 uur, opening 19:30 uur. Losse kaarten zijn verkrijgbaar via de website futuretalks.nl.

    Leave A Comment