JCI Oosterhout is in samenwerking met de gemeente Oosterhout het bedrijfsleven in de regio Amerstreek flink aan het promoten. Hierbij krijgen we de hulp van hele mooie bedrijven en organisaties uit de regio. Zo is ons evenement ook al te bewonderen langs de statendamweg bij Verkeersschool Willem Verboon en langs de A59 op het ledscherm van Martens Beton.

Ondernemers, managers en andere zakelijke geïnteresseerden mogen dit geweldige netwerk- en inspiratieevenement niet missen! Tijdens Future Talks zullen een paar van Nederlands beste Sprekers ons een kijk geven in de toekomst, ontwikkelingen op het gebied van business en technologie en het managen van succes. Een avond waarin u met een frisse nieuwe kijk naar huis gaat. De avond bestaat verder uit het uitreiken van twee nieuwe Business Awards voor gemeente Oosterhout, gemeente Geertruidenberg en gemeente Drimmelen.

Er zijn nog maar een paar kaarten beschikbaar dus koop uw kaarten snel online via onze website. Future Talks, het zakelijke evenement van 2018!

Tot 11 oktober.

    Leave A Comment