24th August 2018

MK2 Audiovisueel gaat de samenwerking aan met JCI Oosterhout om Future Talks naar ongekende hoogte te tillen! Zij zullen de sprekers ondersteunen in Audiovisueel zodat u de beste beleving krijgt op 11 oktober. Future Talks is een zakelijk evenement waarin twee ondernemers Awards worden uitgereikt ondersteund met topsprekers zodat u geïnspireerd naar huis gaat.

MK2 Audiovisueel adviseert en ontzorgt haar klanten met realisatie en implementatie van op maat gemaakte, vaste of tijdelijke audiovisuele / ICT-oplossingen. De gedrevenheid om de juiste oplossing voor de klant te realiseren zit al bijna 20 jaar in de organisatie ingebakken. Vanuit onze vestigingen Amsterdam, Breda en Eindhoven staan wij graag voor u klaar.

Binnen ons bedrijf zijn dagelijks ruim 140 vakmensen in de weer om onze klanten optimaal te bedienen. Zowel met standalone producten zoals een beamer of LCD-scherm als met volledig geïntegreerde systemen voor vergader-, onderwijs- of presentatieruimten. En heeft u onze tijdelijke oplossingen voor evenementen al ervaren?

Beeld en geluid moet je beleven. Dat lukt niet altijd enkel op basis van een goed advies of een uitgewerkte offerte. In onze showroom aan het Minervum 7020 te Breda, kunt u zelf de kwaliteit van het beeld en geluid ervaren en daarin de gewenste keuze maken. Bel voor een afspraak 088-652 65 65.

    Leave A Comment